Enter your keyword

Livrare si costuri

Livrare si costuri

Comanda minima pentru o livrare este de 50 ron. 
Pentru a putea testa serviciile noastre clientii noi nu au o comanda minima.

Curierat rapid plata ramburs – taxa pentru livrare prin Curierat Rapid se calculeaza in functie de kilometri. Suma rezultata este suportata de client la primirea coletului. Ica Fashion Atelier poate simula un calcul al taxei, la cererea clientului. Firma contractata este FanCourier.

Livrarea produselor comandate se face prin Curierat Rapid, costurile de transport fiind evidentiate separat in cosul de cumparaturi.

Termenul de livrare standard este de 2 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc, din momentul in care coletul este preluat de la Ica Fashion Atelier.

* pentru orice comanda se percepe un avans intre 30 – 50% care se achita in cont in baza unei facturi proforme
* dupa confirmarea avansului executia dureaza intre 5 -20 zile lucratoare in functie de perioada

Pentru produsele ce se realizeaza pe comanda termenul standard de executie este de minim 5 zile lucratoare dupa confirmarea avansului, si poate fi mai mare sau mai mic in functie de comenzile aflate deja in derulare, iar termenul final va fi comunicat ulterior lansarii comenzii. La aceste zile se aduga timpul aferent livrarii coletului ce intra in sarcina firmei de curierat.

 

Livrarea comenzilor se face printr-o terta companie, de aceea nu ne asumam intarzierile ori daunele produse pe durata transportului, deoarece in momentul predarii coletului catre curierat, se face transferul de responsabilitate.

Coletul va fi livrat la adresa specificata pe comanda, plata in sistem ramburs facandu-se la inmanarea coletului.

Returnare

Returul de marfa


Daca nu va plac produsele comandate le puteti returna fara a va motiva decizia. Va rugam sa ne anuntati in scris prin intermediul paginii de contact sau pe adresa office@bebicafashion.ro. Numai dupa ce primiti acceptul scris al operatorului nostru de pe aceasta adresa se va returna marfa prin firma de curierat. daca se doreste returnarea produselor din motive personale, costurile de retur urmeaza sa fie suportate de solicitant. Produsele returnate trebuie sa aibe ambalajele originale si intacte. Daca motivele de retur se datoreaza furnizorului (erori de ambalare, personalizare sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de furnizor. Produsele returnate trebuie sa aibe ambalajele originale si intacte pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsa si invocata la retur

Restituirea contravaloriiproduselor returnate se va face in maxim 15 zile de la data primirii coletului, prin virament bancar intr-un cont bancar precizat de client sau alta forma agreata de comun acord.

Produsele pot fi returnate in termen de maxim 15 zile de la data preluarii coletului de catre dvs. 

* Daca ati primit un produs care prezinta un defect care nu era explicit mentionat pe site va rugam sa ne contactati. 

Situatii speciale

In cazul unui colet livrat si neridicat, se pot lua urmatoarele decizii:
– solicitarea platii in avans a viitoarelor colete
– refuzul de a mai livra colete catre acea persoana
– excluderea de la reduceri/concursuri/promotii
– plata taxelor coletelor livrate si neridicate

O comanda nu obliga automat la livrarea coletului.

Va multumim!